Czy pamiętacie Państwo, jak miło było w kuchni Waszej babci, blisko garnków, wśród zapachów i pyszności? Czemu nie powtórzyć takiego przeżycia na łomnickim folwarku, w naszej szkoleniowej "Kuchni Ziemiańskiej"?

Nowoczesna, a zarazem urokliwa kuchnia marki Miele, jest idealnealnym miejscem na zorganizowanie zajęć edukacyjnych dla dzieci i dorosłych, jak i świetnej zabawy - urodzin, imienin, spotkań firmowych i wielu innych uroczystości, w niekonwencjonalny sposób. Kuchnia posiada dwa, w pełni wyposażone stanowiska do gotowania, co zapewni miejsce dla grup do 20 osób.

Kuchnia pozostaje do dyspozycji na zajęcia pedadogiczne dla dzieci szkolnych i przedszkolnych, w wieku od 5lat. W zabawny sposób nauczą sie one konatktu ze zdrową żywnością, z przyrodą i docenią wartości tradycyjnego, polskiego gospodarstwa rolnego oraz ogrodniczego. Zabawy odbywają się w świetnym, radosnym nastroju i zachęcają młodych kucharzy do samodzielnego, odpowiedzialnego spojrzenia na temat odżywiania.

Dlaczego raz nie zorganizować imprezy rodzinnej czy firmowej w całkowicie inny sposób? Nie ma lepszego sposobu, by wspólnie zrelakować się bądź poznać czy zintegrować. Wskazówki pałacowego szefa kuchni, jego profesjonalizm, zapewnią iż przygotowanie nawet najbardziej skomplikowanych dań okaże się proste i przyjemne. Świeże produkty, zioła i warzywa z naszego ogrodu kuchennego wydobędą z potraw naturalny smak i aromat, a klimatyczne i przytulne wnętrze pozwoli poczuć się jak we własnym domu... A do tego dobre trunki... cóż może być lepsze?

Podczas imprez na folwarku, ale także w zwykłe dni, w Kuchni Ziemiańskiej odbywają się pokazy kulinarne dla każdego. Zapraszamy serdecznie!

Nic tak nie łączy ludzi jak wspólne ucztowanie i kosztowanie potraw, które się wcześniej razem przyrządziło!

W każdy
weekend w Kuchni Ziemiańskiej - gotowanie z degustacją - przetwory, wypieki, produkcja serów i wędlin (poza dniami organizacji imprez dla klientów indywidulanych)

Kuchnia Ziemiańska Pałac Łomnica